Sodelujte v nagradni igri in pobegnite v trope! 🙂

Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, so to jesen za mlade pripravili posebno nagradno igro z edinstveno glavno nagrado, pobegom na Kajmanske otoke za dve osebi, in drugimi privlačnimi nagradami. Zagnali so tudi nov portal Ni panike, na katerem so samo za mlade, ki so včlanjeni v program zvestobe Varuh zdravja Mladi in sodelujejo v akciji z nagradno igro, na voljo ekskluzivne vsebine Bita Severja, Andreja Škrabe in Ljubkega doma. Ob pomoči njihovih nasvetov in trikov bo bolj enostavno kot kadarkoli prej na pragu odraslosti prevzeti kontrolo nad svojimi financami, si opremiti dom in urediti vse potrebno za naslednje potovanje.

V nagradni igri, ki bo enega srečneža z izbranim popotniškim prijateljem popeljala v tropski raj na Kajmanske otoke, lahko sodelujejo vsi med 18. in 30. letom, pogoj pa je včlanitev v program zvestobe Varuh zdravja Mladi. Fantastičen nagradni sklad obsega:

 • potovanje na Kajmanske otoke za dve osebi
 • prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 3
 • mobilni telefon Apple iPhone 11
 • 5x napihljivo blazino krokodila
 • 5x Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip
 • 10x promocijski paket Vzajemne

https://www.vzajemna.si/dogodki/akcija-mladi-2022

Sodelujte v nagradni igri!

Včlanitev v program zvestobe Varuh zdravja Mladi je brezplačna, novi člani pa poleg priložnosti za sodelovanje v nagradni igri prejmejo še:

 • dobroimetje v vrednosti 40 evrov za nova zavarovanja Varuha zdravja, Vzajemne (ne velja na dopolnilno zavarovanje in Zavarovanje za tujino),
 • 10-odstotni popust pri Zavarovanju za tujino,
 • 10-odstotni popust na dentalne storitve v Dentalnem centru Varuh zdravja,
 • majica Ni panike in
 • ekskluziven dostop do portala Ni panike.

Kaj je portal Ni panike?

Avanturist in popotnik Bit Sever bo na portalu Ni panike v posebnem videu na temo potovanj z mladimi delil nasvete za potovanja, Andrej Škraba bo svetoval o urejanju financ in dal mladim na voljo tudi odličen pripomoček, posebno predlogo za beleženje finančnega stanja. Spletni blog Ljubki dom pa bo podal pet idej za ureditev stanovanja z nizkim »budgetom«. Poleg videov bodo na voljo tudi uporabni članki o tem, kako se pripraviti na pogajanje za prvo plačo, kaj pričakovati od prve službe in kam za vikend, ne da bi pri tem trpela denarnica. Praktično vse, kar mladi potrebujejo za pripravo na svet odraslih. No, skoraj vse … ne pozabite na zavarovanje.

Poskrbite za svojo zdravstveno varnost

Ob vstopu v odraslost je pametno poskrbeti za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, saj plačilo stroškov zdravstvenih storitev namreč ni v celoti krito iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. S sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se izognete doplačilom za zdravstvene storitve, nekatera zdravila, medicinske pripomočke in nenujne reševalne prevoze iz lastnega žepa. Prevzemite odgovornost za svoje življenje in svoje zdravje ter sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje takoj, ko izgubite status dijaka ali študenta, se prvič zaposlite ali ob koncu šolskega leta, v katerem dopolnite 26 let.

https://www.vzajemna.si/zavarovanja/zavarovanje/dopolnilno-zdravstveno-zavarovanje – Sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Skip to content