Razgovor za službo? Ni panike! Z Vzajemno na poti v odraslost.

Razgovor za službo je lahko precej stresen opravek, zato naj ti bodo v pomoč nasveti, ki jih pripravljata Lepa Afna in Gašper Bergant ter si »spedenaj gud šiht«.

Lepa Afna, modna blogerka ti bo pomagala pri izbiri pravilnega stajlinga, svetovala pa ti bo tudi kakšen je ustrezen make-up za službo. Gašper Bergant bo v svojem značilnem humornem slogu predstavil vsebine, ki jih nikakor ne zamudi: 7 stvari, ki jih ne smeš izreči na razgovoru, Skrita kamera na razgovoru in Kako preživeti v službi. Poglej si njune prispevke na https://odrasel.si/.

Poleg nasvetov obeh znanih oseb si lahko pomagaš pri pripravi na službo tudi z informacijami iz informativne brošure MojePrvoDelo, ki so jo v Vzajemni pripravili v sodelovanju s partnerjem MojeDelo.com. Poleg tega pa se lahko preizkusiš tudi v reševanju psihometričnih testov in testov uporabniških znanj, s katerimi si boš lahko povečal svoje možnosti na razgovoru za službo. Zato ne oklevaj! Za vse informacije klikni na https://odrasel.si/.

Lahko pa sodeluješ tudi v nagradni igri in se poteguješ za glavno nagrado – JBL Xtreme 2 prenosni zvočnik v vrednosti 299,99 EUR ali JBL E55BT Quincy Edition bluetooth slušalke v vrednosti 199,95 EUR ali Sportina stajling v vrednosti 150 EUR ali za ostale nagrade.

 

Ne pozabi na zavarovanje! Izberi Vzajemno!

Ti je potekel status študenta oziroma si dopolnil 26 let? Potem ti toplo priporočamo, da si urediš dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 30,12 EUR*, s 3 % popustom pa 29,22 EUR*.

To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni dobiš Paket Mladi ki vključuje Vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 €) ali zvočnik GO2 (35 €) ali darilno kartico Spar (25 €) ali bon Extreme Vital (35 €) ali bon Clarus v vrednosti 35 €.

Kot zavarovanec Vzajemne se lahko brezplačno vključiš v program Varuh zdravja in koristiš cel kup ugodnosti. Z vključitvijo v Varuh zdravja prejmeš majico Vzajemne in še dobroimetje v višini 15 EUR za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanje ter zavarovanja Tujina) ter dobiš 10 % popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.

 

Postopek sklenitve zavarovanja

Postopek sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enostaven. Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se obrnite na sodelavca Vzajemne Tomaža Bojneca, tel. št: 051 316 027, mail: tomaz.bojnec@vzajemna.si.

 

 

Skip to content