Pravočasno si uredite dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni in se izognite visokim stroškom pri zdravniku, v bolnišnici ali lekarni.

t4_44

Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje v paketu Vzajemna Mladi?
Študenti in dijaki, ki zaključujete svoje šolanje, morate poskrbeti za svoje zdravstveno zavarovanje. Najprej obvezno zdravstveno zavarovanje, ki pa ne zagotavlja kritja vseh stroškov zdravstvenih storitev in zdravil v celoti. Doplačila so lahko zelo visoka, lahko pa se jim izognete s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Vzajemni, ki si ga je potrebno urediti:
ob izgubi statusa študenta,
ob prijavi na Zavodu za zaposlovanje ali pred prvo zaposlitvijo,
tik pred dopolnjenim 26. letom starosti.

Najcenejše dopolnilno zavarovanje
Premija dopolnilnega zavarovanja je pri Vzajemni najnižja, in sicer 27,62 evra, poleg tega je Vzajemna pripravila poseben paket samo za mlade.

Topšit ugodnosti za mlade
Vzajemna je posebej za mlade, ki si morate urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, pripravila atraktiven paket Vzajemna Mladi z zanimivimi ugodnostmi:
dopolnilno zdravstveno zavarovanje Vzajemna Zdravje z najnižjo premijo v Sloveniji,
Itak (Džabest) mobiteli že od 1,5 evra na mesec,
20 evrov popusta za vse direktne lete z Adrio Airways,
do 30 odstotkov popusta za avtomobilsko zavarovanje Generali,
majica »Zadžuskaj«,
bon za 15 evrov za vsa zavarovanja Vzajemne (z izjemo dopolnilnega zavarovanja),
možnost včlanitve v Vzajemna Klub in s tem brezplačne športne vadbe skozi vse leto,
brezplačna asistenčna storitev Vzajemna Pomoč (svetovanje o zdravju, zdravem življenjskem slogu in zdravstvenem sistemu),
ugodnosti, kot so popusti pri smučarskih kartah, športni opremi, športnih vadbah in wellness centrih itd.

Za vse popotnike
Če ste čez leto večkrat odpravite v tujino na počitnice, kratek izlet, smučanje ali samo po nakupih, lahko uredite poseben paket Vzajemna Mladi Svet, ki poleg dopolnilnega zavarovanja vključuje tudi celoletno zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini za območje celotnega sveta.

Postopek sklenitve zavarovanja
Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se obrnete na sodelavca Vzajemne Tomaža Bojneca, tel. št: 051 316 027.

Verjamem, da vsi stremimo k istemu cilju, zato o ponudbi razmislite, nato pa se po svoji volji odločite. Z vašo odločitvijo za Vzajemno pa boste naredili nekaj dobrega tudi za naše društvo.

Skip to content