Pravočasno si uredite dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni in se izognite visokim stroškom pri zdravniku, v bolnišnici ali lekarni.

 

Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje v paketu Mladi?

Študenti in dijaki, ki zaključujete svoje šolanje, morate poskrbeti za svoje zdravstveno zavarovanje. Najprej obvezno zdravstveno zavarovanje, ki pa ne zagotavlja kritja vseh stroškov zdravstvenih storitev in zdravil v celoti. Doplačila so lahko zelo visoka, lahko pa se jim izognete s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Vzajemni.

 

Najugodnejše  dopolnilno zavarovanje

Premija dopolnilnega zavarovanja je pri Vzajemni najnižja, in sicer osnovna premija znaša 28,82 evra, s triodstotnim popustom pa 27,96 evra. Popust si zagotovite s sklenitvijo zavarovanja preko spleta, plačilom z direktno obremenitvijo ali odtegljajem od plače in letnim plačilom premije. Poleg tega je Vzajemna za mlade pripravila poseben paket, ki je namenjen samo njim.

 

Paket za mlade

Vzajemna je posebej za mlade, ki si morate urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, pripravila atraktiven paket z zanimivimi ugodnostmi:

  • dopolnilno zdravstveno zavarovanje z najnižjo premijo v Sloveniji,
  • darilno kartico v višini 25 EUR za nakup v trgovinah Spar ALI darilni bon v vrednosti 35 EUR za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ALI bon Clarus v vrednosti 35 EUR.
  • 30 % popust za zavarovanje Dental,
  • brezplačna vključitev v program Varuh zdravja, kjer vas čaka še več ugodnosti.

 

Postopek sklenitve zavarovanja

Postopek sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enostaven. Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se obrnite na sodelavca Vzajemne Tomaža Bojneca, tel. št: 051 316 027, mail: tomaz.bojnec@vzajemna.si.

 

Skip to content