V Vzajemni nismo prepričani, kaj mladim danes sede, na kaj se vam rola ali katere viže poslušate. Mi namreč vso pozornost namenjamo temu, da vas zavarujemo pred tem, kar življenje prinese. Zato smo paket Mladi obogatili s hudimi ugodnostmi in darili, ki te razvajajo tudi na samostojni poti.

KAJ MI BO DOPOLNILNO, ČE ‘MAM OBVEZNO?

Zdaj najbrž že veš, da (navkljub imenu) obvezno zavarovanje ni dovolj. Zato ne nameravamo soliti pameti ali cen. Prav nasprotno. Ker ti obvezno zavarovanje krije le del zdravstvenih stroškov, poleg njega potrebuješ še dopolnilnega, kot je paket Mladi, saj sicer v primeru bolezni ali poškodbe preostanek kriješ iz svojega žepa. In to je drago, sploh če prijateljem pogosto razlagaš, da nimaš za burek.

A DOBIM KAJ ZASTONJ?

Itak! Ker mi poskrbimo za tvoje zavarovanje, se lahko ti raje osredotočiš na stvari, ki te veselijo. V teh lahko zdaj uživaš še bolj, saj smo zate pripravili hude nagrade, ki jih prejmeš ob sklenitvi zavarovanja. Izbiraš lahko med vavčerjem za nakup JBL GO 2 zvočnika ali slušalk T110 BT v Big Bangu, bonom v vrednosti 35 € za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ali na www.extremevital.com, bonom v vrednosti 35 € v Optiki Clarus ali pa Spar darilno kartico v vrednosti 25 €.

JE TO VSE?

Ne! Ob vključitvi v brezplačen program Varuh zdravja dobiš še dodatno dobrodošlico, izbiraš lahko namreč med majico Vzajemne ali spodnjicami Freegun, poleg tega pa dobiš še 10-odstotni popust ob sklenitvi zavarovanja Tujina Multitrip in dobroimetje Vzajemne za 15 €.

Poleg tega se lahko odločiš tudi za nezgodno zavarovanje, s katerim dobiš hud komplet. Ta namreč zavaruje tvojo finančno varnost v primeru nezgod, ob sklenitvi pa prejmeš tudi naglavno svetilko, ki jo lahko v času akcije zamenjaš za spodnjice Freegun.

Postopek sklenitve zavarovanja

Postopek sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je enostaven. Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se obrnite na sodelavca Vzajemne Tomaža Bojneca, tel. št: 051 316 027, mail: tomaz.bojnec@vzajemna.si.

 

 

Skip to content