Klub Študentov Lendava tudi letos organizira največjo vseštudentsko kulinarično prireditev – 11. ŠTUDENTSKI BOGRAČFEST. Ta se bo odvijal 15. Aprila 2014 v univerzitetnem mestu Maribor, na mariborski tržnici.

1912233_474151172684312_441235530_n

Z letošnjim letom vstopamo v novo desetletje Študentskega Bogračfesta v Mariboru, zato smo se odločili, da je čas za spremembe in da dodatno popestrimo dogajanje. Zmagovalna ekipa bo prejela kuhačo za bograč narejeno iz lendavske trte. Kuhača tako ostane pri zmagovalcih do naslednjega Bogračfesta, kjer se bodo ekipe znova pomerile in skušale osvojiti trofejo. Dnevno dogajanje bo popestril Emkej in z ostalo animacijo.

Ker je bila leta 2011 Lendava razglašena za svetovno prestolnico bograča in ker je prireditev Študentski Bogračfest lani praznovala svojo 10. obletnico, smo lansko dogajanje popestrili s kuhanjem največjega študentskega bograča na svetu, s katerim smo dodatno dvignili raven naše prireditve. Zaradi pozitivnih odzivov, smo se odločili, da bomo tudi letos poskrbeli za lačne obiskovalce in skuhali velikanski bograč.

V večernem delu prireditve se bomo preselili v bližnje lokale, kjer bo z odlično glasbo poskrbljeno za vse okuse:
– Klub KMŠ: DJ Killy (vstopnina 2€)
– Satchmo: Skeebeep in Anavrin (vstopnina 2€)
Vstopnina bo skupna, tako da lahko obiščete oba lokala.

Skip to content